fredag 31. mai 2013

Comeback!

Wow, som tiden flyr. Har hatt en motvillig bloggpause. Sykdom i familien har gjort meg til "ufrivllig og ulønnet deltidsarbeidende" både i offentlige etater og helsevesen. En skal jammen være frisk og oppegående for å bli syk Nå var ikke dette ment å være noen klagesang, men dette er altså årsaken til mitt fravær. Jeg har ikke hatt tid eller overskudd til å gjøre noe på interiørfronten heller, men jeg håper nå på bedre tider. Hybelkaninene har hatt amnesti i mange uker, og det var en rørende avskjedsseremoni med de i går, og støvsuger og mopp er mett og fornøyd. 



Synes jeg fortjente litt blomster, så denne rosebuketten ble med hjem fra butikken. Det skal ikke så mye til for å bli inspirert til å rydde og ordne litt.





Må også vise frem noen virkelig fine tøyservietter jeg fikk til bursdagen min i vinter. Gjett om de falt i god smak hos meg!



Gleder meg til å dekke et fint festbord med disse. 


Jeg har vel litt over gjennomsnittet dilla på servietter, og i går lagde jeg et par nye lykter av syltetøyglass. Disse skal være vertinnegave til kveldens jentefest jeg skal på. Alltid like spennende om hjemmelagde ting faller i smak, men jeg tar sjansen.

Ønsker dere alle en riktig god helg!!

Klem Maye 


1 kommentar: