torsdag 31. oktober 2013

Hobbyrom - endelig!!

Ja, det har tatt tid, men så glad jeg er over at det endelig er et rom i huset med mindre rot. Tidligere har dette vært sensurert, og med god grunn. Rommet ble malt for noen år siden, og jeg skulle ha fargen Vanilje fra Jotun. En bekjent fikset maling for meg, men kommunikasjonssvikt førte til at det ble helt feil farge, da fargen var Vanilje fra Nordsjø, en heeelt annen farge. Jeg synes nok at fargen var annerledes enn stua, og det skulle være likt. Først da rommet var ferdig malt med flere strøk, oppdaget jeg fadesen, og fargen var helt forferdelig. Da møtte jeg veggen, lukket døra, og rommet ble sensurert!!
Nå er veggene malt i fargen Grå Harmoni, og jeg bruke Lady Pure Color. Er kjempefornøyd med fargen. Det gjenstår å henge opp litt hyller og bilder på veggene, men fant ut at jeg må "bo meg til" litt før jeg begynner å lage masse hull i veggene. Min mann har nemlig fobi mot det....


  

Den eneste kunsten som foreøpig har kommet på veggen, er et bilde yngstejenta malte i barnehagen. I hjørnet her har jeg samlet alle serviettene mine i de turkise kassene. De bruker jeg til å dekorere lys og glass med, og noen ganger når jeg maler bilder. Penneholderne på bildet er laget av tomme hermetikkbokser dekorert med servietter.


 

Denne kjempetøffe kommoden er et Nille-kupp. Jeg bare måtte ha den, og den gjør nytta si på Hobbyrommet!

Her oppbevarer jeg sløyfer og annen dekor som jeg bruker til mine hobbyaktiviteter. Utrolig praktisk, samtidig som den er veldig fin.


 Jeg ser det nå at det er veldig rotete under arbeidsbordet, men plassen må benyttes til oppbevaring. Bordet er laget av benunderstell fra Ikea. Det er kjempepraktisk, med hyller til oppbevaring. Høyden kan reguleres, og den kan skråstilles og brukes som tegnebord. Bordplaten er et dørblad fra ByggMax. Jeg valgte en bred plate, slik at jeg for god dybde på arbeidsbordet.
Trillebordet fra Ikea er også gull verdt. Praktisk og kult. Og så skulle det være grått og turkis her inne, så da var fargen en innertier.Kurven er resultatet av et imulskjøp på salg på Kid Interiør. Ante ikke hva jeg skulle bruke denne til, men.... her fikk alt gavepapiret plass. Alltid tilgjengelig....... og slik så rommet ut før oppussing. Men den stygge fargen synes nok ikke ordentlig på dette bildet. Stor forbedring synes jeg. Men jeg må henge opp på gardin, hyller skal gjennomgås og mer skal kastes.

Men hva brukes så Hobbyrommet til???
Blant annet dette, i en annen kurv fra samme salget... Fylt med mine hjemmelagde kubbelys. Nå på søndag skal jeg nemlig ha Julemarked hjemme i stua min, og ved siden av hudpleie og make-up fra Mary Kay, er dette noe av det jeg skal selge.Jeg ble ganske så fornøyd, og håper at noen lar seg friste.Og hvis ikke vet i hvertfall jeg hva folk kommer til å få i gave av meg fremover....


Ha en strålende fin torsdag alle sammen!!

Klem Maye!

1 kommentar:

  1. Dette var artig både å se og lese. Fint har du fått det, og fine ting lager du. Mariuslysene likte jeg aller best. D

    SvarSlett