torsdag 24. juli 2014

Comeback!

Du verden som tiden flyr. Julen kom og gikk, vinteren med, og våren i samme slengen. Uten at jeg har blogget så mye som et bittelite bilde. Jeg har sant å si ikke vært inne på noen andre blogger heller, men nå har kreativiteten og inspirasjonen blomstret litt, så da er jeg plutselig tilbake.

Et tilfeldig besøk i butikken Dorothea i Asker gjorde at både spisestuen og spisestuen har fått et aldri så lite sceneskifte. Viser litt av spisestuen i dag.

Dette runde bordet forelsket jeg meg fullstendig i. Da vi kom hjem fra ferie, fikk jeg lurt meg meg mannen min i butikken, og han var helfrelst. Bordet var imidlertid utsolgt, også fra leverandør. Lykken var derfor stor da vi fikk kjøpe utstillingsbordet med hakk og riper 1000 kroner billigere. Vi tro til, og vips - en heeeelt annen spisestue, med god gulvplass, men like mange sitteplasser.


Bordet er 140 cm, ingen ileggsplate. Men det er fint plass til 6 personer, 8 hvis man kan sitte litt trangt. Bordplaten er i mangotre, og det spørs om jeg ikke må gjøre noe med stolbena - enten hvite eller samme som bordplaten.På et så stort bord er det også plass til mye pynt - og det liker jeg. Her er det en herlig samlig av nytt og gammelt. Vi var på ferie i Danmark i sommer, og jeg fant en liten butikk med så mye fint som fikk bli med hjem. Bl.a krukken til venstre og kurven til høyre. De to høye lysestakene i midten bak er fra samme butikk, men gave til meg om min mann fra lillebror m/samboer og barn, da vi feiret bryllupsdag der nede.Det hvite trefatet ble også med hjem - men jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte det en størrelse større. Hadde jeg visst at det ble nytt spisebord, hadde jeg kanskje tenkt litt lenger.Små rom er en utfordring hos oss, og jeg har problemer med å kvitte meg med ting når jeg kjøper noe nytt. Men, heldigvis fikk vi plass til slagbenken vår. Den står som ekstra sitteplasser/hvileplass, bak spisestua. Akkurat nå har den besøk av en nydelig hortensia som har fått plass i en champagnekjøler. "Eggbildet" i bakgrunnen er malt av vår yngste datter - en skoleoppgave.


  

Jeg er veldig glad i metallskilt/reklameskilt. Nå samlet jeg sammen de jeg hadde fra før, og noen nyinnkjøpte i sommer, og plasserte på den en veggen i spisestua. Lyslenken til høyre er også ny. På kvelden, med lys i denne, blir denne veggen sååå fin!

Og på en het dag som denne, avslutter jeg med denne flotte badedrakt-damen - som jeg selvfølgelig kjøpte i Danmark.

Ha en strålende sommerdag!

Klem Maye 
 


2 kommentarer:

  1. Dette er en flott blogg. Jeg blir utrolig imponert ved å titte her =) Besøk gjerne siden min Har litt om tapetder som du kan se :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig at du liker deg her. Fikk ikke linken din til å virke!

      Slett