fredag 27. juli 2012

Endelig.....

er pallene ferdig malt. Måtte derfor skynde meg å ordne litt på terrassen og få knipset litt bilder mens værgudene er blide og gir oss litt sol. Lysforholdene er nok ikke av de beste, men det for nå være så.

Ble veldig fornøyd med dette, så det var verdt å vente på i noen uker mens regnet øste ned. Håper på noen soldager resten av sommeren, så vi faktisk får brukt møblene også.


Synes at Norgesglassene som lykter fungerte bra. Må bare passe på at vår firbente vimse ikke feier de avgårde med halen når hun danser forbi....
Perfekt til å sette fra seg en drink eller to. Har planer om å male tekst på bordplaten, men er ikke så flink til å gjøre dette på frihånd. Er derfor på jakt etter en bokstavsjablong.
Nå er bordet pyntet med røde roser fra hagen. Til tross for mitt totale fravær av grønne fingre, har rosebusken blomstret for fullt i sommer. Men, jeg gledet meg nok litt for tidlig, for dermed knakk to av grenene som blomstret.
Et lite tips til deg som skal male paller til bruk utendørs. Bruk husmaling, den er jo beregnet til utebruk og tåler norsk drittvær!! 


Da skal jeg ut til mine nye møbler og nyte det fine sommerværet vi er så heldig å ha i dag. Og i kveld kommer eldste prinsessa og kjæresten hit for å grille. 


Ønsker deg en riktig god helg!!

Klem Maye

1 kommentar: