lørdag 21. juli 2012

Fargerik sommer

Nå har det vært skikkelig bloggtørke i noen uker for min del. Det har absolutt ikke skjedd noen ting innendørs. Hadde mange planer utendørs i sommer, men om det har vært tørke innendørs, har vi til gjengjeld nærmest druknet utendørs. Palleprosjektet har regnet bort. Noen timer med sol i går gjorde det mulig med et strøk til, og så håper vi at det ordner seg snart.

Tidligere i sommer kjøpte jeg noen Norgesglass som jeg tenkte å bruke som lykter. Og slik ble resultatet.


Glasslokkene er selvfølgelig fjernet, men jeg beholdt skrukorkene. Så har jeg festet fargerike sløyfebånd rundt korken, i forskjellige farger. Båndene er kjøpt rimelig på Søstrene Grene. Lysene har også forskjellige farger. Den røde løperen kjøpte jeg på salg på Kremmerhuset, og den passer godt til vår røde terrasse. Ble veldig fornøyd med glassene, og gleder meg til de får plass på pallebordet når det blir ferdig.


Bloggtørken skyldes også litt ferie. Først en uke i Bulgaria sammen med seks jenter i alderen 14 til 55 år. Bulgaria er billig på mange måter, og det var deilig å kunne shoppe litt uten at det kostet skjorta.Etter noen dager hjemme var vi en uke i Danmark, fantastiske Marielyst på øya Falster. Jeg har vært i det fargerike hjørne i sommer, og dette ble mine favoritter i sommer.
Det startet med neglelakken som jeg kjøpte på flyet. Det viste seg at den hadde en helt annen farge enn jeg trodde - rødoransje. Og så ble jeg helfrelst, og lot meg inspirere til å kjøpe andre ting i oransje og rødoransje.
Vesken kjøpte jeg i Bulgaria, og den er knallfin. Deretter skoene på samme sted. Mykt skinn og utrolig gode å gå. Og det beste av alt - det kostet nesten ingenting. Den oransje tunikaen fant jeg i Danmark.

Sommerens andre fargevalg ble knallrosa. Her startet det med at jeg fikk en rosa mobiltelefon, Nokia Lumia til min bursdag i vinter.
Sommerkjolen har jeg hatt hengende i skapet i to år, men aldri brukt. Den ble med til Bulgaria, og da ble jeg inspirert til å kjøpe lommeboken og skoene. 


For første gang har jeg ikke kjøpt noe interiørstæsj på ferie, og det var nesten litt rart. Til gjengjeld har jeg masse halvferdige prosjekter som skriker etter å bli ferdig. 


Da skal jeg passe på å strekke meg ut litt i solen med en god bok, og kanskje litt musserende hvitvin etterhvert. Og så blir det innvielse av naboens nye jacuzzi.


Ønsker dere alle en strålende lørdagskveld!!

Klem Maye

2 kommentarer:

  1. Så fine lykter og fine farger :) har vært litt bloggtørke hos meg også av ulike grunner. Vi får satse på å komme sterk tilbake :D God søndag! Klem Lisbeth

    SvarSlett