fredag 21. september 2012

Ommøblering!

I fjor høst byttet vi soverom med Celine, noe som innebar at vi fikk mye mindre plass. Dobbeltsenga ble "klistret" inn til veggen, og jeg tapte loddtrekningen og fikk den klønete plassen inn mot veggen.
For lenge siden målte jeg for moro skyld opp både rom og møbler, og fant ut at en ommøblering var mulig, slik at senga hadde gangbane rundt på tre sider. Men - gjorde jeg noe med det - nei! Det er ikke alltid ting skjer fort her i gården.Hva er det da som får en til å ta tak? For meg var det at jeg bokstavelig talt fikk et ublidt møte med gulvet en lørdag natt jeg måtte opp for å gå på do. For en gangs skyld bestemte jeg meg for å klatre over Mannen som snorket ved siden av meg, istedet for å krype ut i enden av senga. 


Jeg feilberegnet bredden av senga og havnet rett i gulvet med et brak. Mens jeg prøvde å finne igjen armer og bein opphørte snorkingen i senga, og Mannen titter forbløffet ned på gulvet. "Hva f.... gjør du der nede"? - og så snorket han videre. Der og da bestemte jeg meg for at enten måtte jeg slutte å drikke rødvin, ellers måtte jeg ommøblere. Et par dager senere var rommet ommøblert!Det var deilig å få nattbord med lamper på begge sider av senga igjen. Nattbordene er fra et gammelt soveromssett moren min kjøpte på loppemarked en gang. Lampene er fra Flos, og passer strengt tatt ikke til nattbordene, men kontraster kan jo også være fint.


En av de gamle Budalstolene jeg malte i sommer, har kommet tilbake til soverommet etter gjesteopptreden på terrassen i sommer.Ingen spennende forandringer forøvrig, men jeg planlegger maling eller tapetsering av veggen bak senga, male taklisten hvite, hyller over denne kjøpmannsdisken, samt en lysekrone over senga. Håper at arbeislysten kommer snikende....

Med dette ønsker jeg dere alle en god helg!

Klem Maye!!

4 kommentarer:

 1. Så flotte bilder fra soverommet!
  Kjenner til det med akkurat litt for dårlig plass der, men lite å gjøre med annet enn å gjøre det koseligst mulig :)
  Riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Hehe, nå måtte jeg le;) Koselig blogg du har! Du skriver så levende og morsomt. Koset meg her inne hos deg, så jeg følger deg videre, jeg. Ha en toppers helg!

  Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Så fint dette var da :) har også hatt samme problemet med senga ;) så har ommøblert eg og, får ta bilder og blogge en dag eg orker å stryke putetrekkene. he he er vel sånn at vi vil vise alt fra den fineste siden her i blogglandia.? ;) ser ivertfall strøkent ut her hos deg :) legger meg som følger. klem fra Lisbeth

  SvarSlett
 4. Det må jeg si var en klok avgjørelse! :)
  Den så herlig ut den stolen med skinnet i! <3
  God helg til deg også!

  SvarSlett