fredag 16. november 2012

Fredags-sysler

I morgen skal jeg på fest, og trengte en vertinnegave. Veldig lettvint med vinflaske, men tenkte at jeg skulle ta med meg noe hjemmelaget, og håper at det faller i god smak.
Lysglass laget av syltetøyglass, servietter fra Princess og sløyfebånd fra Søstrene Grene. Sløyfene ble lilla med tanke på adventstiden som faktisk er rett rundt hjørnet. Tenkte at jeg skulle sende med et sett med rød sløyfebånd også, slik at de kan skiftes ut til jul.Jeg finner alltid mye fint på Søstrene Grene, og det er jo så billig der. Denne pappkofferten med de tøffe stjernene har jeg kjøpt der, og her har alle rullene med sløyfebånd fått plass.

Nå har det jo selvfølgelig kommet masse julesaker i butikken også, og noen fikk bli med meg hjem.

  
Til- og fra kort, gavepapir, glansbilder, designerpapir, sløyfebånd, kritt og tavleetiketter.

  
Designerpapir er ganske dyrt i hobbybutikkene, men disse kostet ca 25 kroner. Noen nøytrale, og andre med julemotiv.

 
Vet ikke helt hva jeg skal bruke de til ennå, men de kommer sikkert til nytte! 


Om ikke altfor lenge setter vi nemlig i gang med juleverksted her hos oss!

Disse tavleetikettene synes jeg var geniale. Har lenge tenkt at jeg skulle male et felt med tavlemaling på glasskrukkene mine, for så kunne skrive på dem med kritt. Men disse etikettene sparer deg for malejobben. Klistre dem på å skriv i vei. Vask vekk og skriv på nytt ved behov.


Det ble ganske kult, synes jeg. Så nå må nok alle krukkene gjennomgå en forvandling. Bortsett fra de gamle Norgesglassene - de er fredet!!

Håper du ble inspirert, og ønsker deg en super fredag!

Klem Maye!!   

1 kommentar:

  1. Lovely pictures:)
    Greetings and hugs from SisustEllen♥

    SvarSlett