fredag 16. mars 2012

Endelig vår!

Det er så deilig når snøen smelter og sola skinner. Nå er det frem med sko, vårjakke og lyse farger. Mannen tok meg med shopping i går - ville glede meg med nye, lyse vårklær. Det var jo kjempesnilt, men han måtte nesten dra meg forbi interiørbutikkene som jeg strenet til på autopilot. Fikk nesten abstinenser, men lot meg overtale til litt kleskjøp, og angrer ikke. Ikke noe interiørhandling denne gangen.


Gleder meg til å pynte litt på sitteplassen på terrassen, men i dag er det spisestua som har fått en ørliten forandring.


Og dette teppet står for forandringen. Dette kjøpte jeg i Danmark for en hundrelapp. Partikjøp i et supermarked, og jeg måtte bare ha det. 


Og på andre siden er det lyseblått med hvite prikker. Hadde lenge ønsket meg et slikt teppe, men synes prisene var for høye på de jeg fant her hjemme. Vil forøvrig anbefale alle å ha øynene åpne for gode interiørkjøp i Danmark. Jeg har kommet over så mange fine ting der som er mye billigere enn her, både nytt og brukt! Jeg skal vise frem flere gode kjøp fra Danmark senere.Slik så slagbenken ut før forandringen.Her har jeg byttet ut saueskinnene med teppet, og bare hvite puter. Blir jeg lei lappemønsteret, kan jeg snu teppet.


Med denne lysekrona over bordet blir det veldig koselig, synes jeg. Den lyser så fint, og vi har montert på dimmebryter slik at vi kan få både "koselys" og arbeidslys.


Skal prøve å gjøre uteplassen beboelig i morgen, og da går saueskinnene ut. Jeg er veldig glad i saueskinn, og har de flere steder rundt omkring. Disse er rimelige, og kjøpt på Ikea. Men, saueskinn blir litt rufsete og lite fluffy etterhvert. Da børster jeg dem med en hundebørste, så blir de fine igjen.


Da ønsker jeg alle en god helg!

Klem Maye

4 kommentarer:

 1. Det var et utrolig flott og landlig teppe! Passet SÅ godt i slagbenken din. Nydelig! :) -Husfruas Memoarer-

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Veldig glad i det teppet. Angrer nesten på at jeg ikke kjøpte flere til den prisen! ;-)

   Slett
 2. det var veldig fint May-Britt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Karoline! Visste ikke at du blogget - bloggen din var kjempefin! ;-)

   Slett