mandag 19. mars 2012

Som perler på en snor

Jippi! Jeg har et speilreflekskamera på "prøve", og har knipset litt i dag for å sjekke det ut. Blir jeg fortrolig med det, blir det kjøp. Spennende, men jeg hater bruksanvisninger, så det er litt av en utfordring.

Vil vise dere flere gode kjøp jeg har gjort i Danmark. Fellesnevneren er at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere av hver. Håper jeg har lært nå.


Klokka fant jeg i en butikk med opphørssalg. Jeg må ha hatt solstikk den dagen som ikke kjøpte med meg halve butikken. Men selv om det var salg, er sikkert lommeboka mi glad for det. Klokka henger i spisestua.


Et annet sted fant jeg noen skjønne kroker. Kjøpte to av disse. De er utrolig fine, og jeg blir ikke lei dem.
Sammen med en flott kleshenger med perler på, utgjør de et strålende par. Kleshengeren var "grisebillig", men butikken hadde bare 3 stk igjen. Da ble det en til meg, og en til hver av prinsessene. En må jo dele på godsakene.Hverken krokene eller kleshengeren kan gjemmes bort på et soverom, fant jeg ut. De fortjener å beundres hver dag. Så hang jeg krokene på hver sin side av en gammel pidestall som står i stua.

På den ene siden hang jeg kleshengeren med noen løpere på som er sydd av stoffrester i lin.

Hva som henger på kleshengeren varierer. Til jul er det juleduker. Jeg har også en nydelig, rosa gammel duk som henger der innimellom, sammen med en blomsterkrans.


For duker som blir fort skrukkete er det kjempefint å henge de opp til pynt - da slipper en det problemet. Også er det dekorativt, synes jeg!En strålende uke ønskes dere alle!

Klem Maye!

 .


2 kommentarer:

 1. Hei!
  Utrolig fin klokke!!!!
  Det er gøy med speilreflekskamera!!
  Man lærer seg triksene etterhvert!

  Ha en NydeligFlott mandag!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du stemte på oss! :) Så smart å henge opp dukene som er skrukkete, fint var det også. Kleshengerne var rålekre!

  SvarSlett