onsdag 20. juni 2012

Hagen min

Jeg har overhode ikke "grønne fingre", nei - de er vel heller nærmest visne. Jeg vil så gjerne, men får ikke til dette med blomster. Derfor er det ikke mye av det i hagen vår. Men, i dag er ihvertfall plenen nyklippet, og da passet jeg på å knipse noen bilder.


Syrinen er dessverre avblomstret nå, men busken er i hvertfall grønn og frodig. Ved siden av boden står to pent brukte sykler. Etter en scooter ulykke på Kypros for mange år siden, er jeg ikke glad i kjøretøy på to hjul, så den blir ikke mye brukt.
Så nå har jeg andre planer for sykkelen. Gleder meg til å se om det blir slik jeg har tenkt!

Da jeg klippet plenen, hadde jeg ikke hjerte til å klippe vekk disse søte, små gule blomstene, så de fikk stå. De krever ikke noe stell, og det passer meg utmerket.

 


Anja storkoser seg i hagen. Hun blir helt på styr når hun skjønner at hun skal få være her. 
Hun ruller rundt i gresset, snuser og stuper kråke inn i tuja-hekken.
 Menneskets beste venn!!


Litt blomster blant ugresset. I fjor dukket det plutselig opp fullt av markjordbær i blomsterbedet langs husveggen. Synes de var så søte at de fikk bli.


Disse kattene bare måtte jeg ha for en evighet siden. Nå var jeg lei dem og beordret dem kastet. Men Mannen synes det var litt ille, så de plasserte han i hagen, innimellom kratt og buskas.


Også - sommerprosjektet vårt. Haugen med paller som Mannen har pusset, saget og stelt med de siste dagene. Gleder meg veldig til dette prosjektet blir ferdig.


Så det var to uferdige prosjekter. Bobler over av idèer om dagen, men energien og lommeboka klarer ikke helt å holde følge. Men disse to skal det nok bli en orden på i løpet av et par uker.


Klem Maye

1 kommentar:

  1. Gøy med de kattene ute i hagen. Lur mann. Jeg hadde også en sånn en gang, men den havna på "brukten" . Tenkte ikke på å ta den ut. D

    SvarSlett