fredag 20. april 2012

Bloggkrise!!

Jeg burde ha skjønt at det kunne skje. Med en laptop som er tre år gammel, så er det bare et tidsspørsmål. Men, sløvhet gjorde at jeg ikke brant alle bildene mine over på cd, og skrev ned innstillingene til e-mailen min.

Så i går var krisen et faktum - laptopen hadde SVART SKJERM. Og er ligger alle bildene mine, ferdig redigert i Photoshop, uleste e-mailer og alt det andre. Grrr! At det går an å være så dum. Så alle bildene jeg hadde tenkt å vise frem i dag, blir ikke noe av.

I dag er krypinnet ikke særlig "bloggbart" (les; smårotete). Tema i dag ble da lys. Jeg elsker levende lys, og har utallige lykter, lysestaker og telysglass. Nye bilder ble knipset i en fei. Uten Photoshop (Adobes designerpakke forsvant i samme slengen) blir bildene i "naturell", men det går vel kanskje bra det også.


På brettet på stuebordet har jeg telysglass, noen tinnhjerter (egentlig julepynt?) og litt grønt. I går så fant 
jeg på noe lurt!
Hvorfor ikke pynte opp telysglassene? Jeg hang på mine store øredobber med kroker på. Ble ikke så verst, synes jeg.


Man kan jo bruke alternative ting til å ha lys i. Her har jeg brukt koppene fra koppestellet.Og da måtte jo koppene selvfølgelig plasseres på hylla på "kaffehalvøya".


På et brettbord i spisestua har jeg samlet litt forskjellige telysglass på et tinnfat, sammen med en lekker krystallkaraffel og en blomstervase. Her går det i englemotiv; telysglassene til høyre, den hjerteformede boksen, og fyrstikkesken.


Glassene til høyre med engler på er hjemmelagde - tomme syltetøyglass og engleservietter med decoupage-lim. Det til venstre fikk jeg av min svigerinne - det har hun laget, og det til høyre har jeg laget selv. 


Håper jeg får "kontakt" med laptopen min igjen snart, så jeg får reddet bilder og alt annet. 


Ønsker dere en flott fredagskveld!!

Klem Maye 

1 kommentar:

  1. Åh..så kjipt!:/ Har ikke tatt kopi jeg heller..i år. Må se til å få gjort det!:)
    Så fint dy har det rundt omkring:) Elsker å tenne lys, og det var ingen dum ide å pynte opp med øredobler:)

    SvarSlett