mandag 9. april 2012

Vaffeltrøst...

Jeg hadde store planer for denne dagen. Fant ut i går at jeg hadde hvitmaling stående, og en brukbar pensel. Planen var derfor å sette i gang med nedpussing av kommode og servantskap i dag. Dette må gjøres utendørs med slipemaskin, men da jeg våknet opp til snøstorm i dag, gikk den planen i vasken.
I stedet ble det vaffelsteking - en liten trøst siden dagen ikke ble slik jeg hadde tenkt. Det smakte ihvertfall godt!

Siden jeg nå har fått det for meg at ting skal males, så kommer tankene sigende  - alt jeg burde ha gjort. Ja, jeg sier jeg, for Mannen skjønner ikke helt vitsen med disse stadige forandringene.

Trappa ble malt hvit for ca 3 år siden, dvs. ikke trappetrinnene. Gruer meg for å gå løs på oppgaven, og får ikke bestemt meg for fargen. Skal jeg gå for hvit (Chi) som gelenderet, eller skal jeg velge en brun tone. Har Vanilje på veggene, så det bør jo helst matche dette. Jeg vil nødig male trappa igjen med det første. Det er en he... drittjobb. Har du en erfaring med maling av trapp du vil dele med meg? Hvitt er fint, men er det særlig praktisk??

En annen utfordring er badet, som jeg ikke engang vil driste meg til å vise et ørlite bildet av. Da hadde du garantert aldri besøkt bloggen min igjen. Flisene på gulvet og veggene er ikke så ille, men det har BLÅTT BADEKAR. Så utrolig harry, og til skam for resten av boligen. Vil presisere at det ikke er vi som har stått for oppussingen av badet. Men da dette er såpass dyrt inngrep, har det forblitt urørt. Det er ikke bare, bare å fjerne det heller, for det er for sikkerhets skyld innemurt og flislagt.  

Så kom jeg på en ting - går det an å lakkere badekar med Bengalakk eller billakk? Har snakket med noen som sier ja, men er veeeeldig usikker. Hadde det latt seg gjøre, hadde badekaret blitt hvitt, og plutselig hadde badet blitt til å leve med noen år til. Eller jeg kan håpe på at det øyeblikkelig blir trendy med farget badekar!!


Ha en fortsatt god mandag!!

Klem Maye1 kommentar:

  1. Kjedelig når været ødelegger for planene! Men sånn er det jo noen ganger! De møblene du vil male, blir nok lekre med hvitfarge! :)

    -Mari

    SvarSlett