mandag 16. april 2012

Under alt rotet

Jeg er et ordentlig "surrehue". Jeg begynner på ting som ikke blir gjort ferdig, og er veldig distrè. Og siden jeg synes det er vanskelig å kaste noe, så må det nødvendigvis samle seg opp rot enkelte steder. Vanskelig å praktisere at når noe nytt kommer inn, bør noe gammelt ut. Mye av dette rotet blir plassert i "kjellerstua", nå omdømt til "Venterommet"

Og det er dette rommet jeg vil vise frem i dag, før og etter oppussing. Eldste Prinsessa bodde der før hun flyttet hjemmefra. Veggene var lavendelfarget - en farge hun valgte selv. Til min store fortvilelse fikk alle hennes gjester utlevert en mørk sprittusj som de skrev hilsener på veggen med.
Da hun flyttet ut, var jeg raskt ute med malespannet, noe hun ble litt lei seg for. Disse veggene inneholdt mange minner, og jeg måtte derfor ta bilder av dem. Dette er et lite utdrag. 
Men jeg gjorde en kjemetabbe. Glemte at det kanskje hadde vært lurt å grunne veggene først, så jeg måtte male 6 strøk før alt ble dekket.

Litt av en forandring! Veggene er nå malt i fargen "Vanilje" fra Jotun. Dagseng fra Ikea hadde vi fra før, og fungerer både som sofa og gjesteseng. Sengeteppet fra Ikea dekker fronten og alle kassene som er under. Små og store puter og saueskinn fra Ikea. Bordet er fra Bohus. Alt i dette rommet er ting vi hadde fra før, så vi brukte kun penger på maling.


På motsatt side av dagsengen er baren. Enkel bardisk, hyller for oppbevaring på veggen og et par barkrakker. Ikke så mye dekor på veggene ennå.


Ved siden av dagsengen står et skap som kan snurres rundt. Her har diverse flasker fått plass. Snurres skapet rundt, er det speil på baksiden.


Slik så kjellerstua altså ut etter oppussing for et par siden. Men siden det nå fungerer som "venterom" for alle ting jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med ennå, så er det et komplett kaos her. På leting etter noe helt annet, kom jeg over disse bildene, og håper nå at jeg skal klare å hente frem motivasjon til å gå løs på ryddejobben.


Ha en strålende mandag!!

Klem Maye
 

2 kommentarer:

 1. Så flott makeover'en din var, artig å se slike bilder! Badet ditt ble også veldig bra! :)
  takk for hyggelig kommentar, jeg følger deg gjerne videre! :)

  SvarSlett
 2. Hei
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.Fargen på veggen heter Sober den er fra Fargerike.
  Ha en fin tirsdagskveld

  SvarSlett