søndag 15. april 2012

Loppemarkedjakten

Jeg har ikke vært på loppemarked siden yngste Prinsessa vår gikk i korps, og vi måtte delta i utallige dugnader før, under og etter loppemarked. Et sant mareritt, og jeg lovte meg selv den gang at det skulle ta laaaang tid før jeg satte mine ben på et loppemarked i gjen. 

Og jeg har holdt ord  - helt til i dag. Ikke for å jakte på de store tingene, for møbler har vi nok av. Men, små "skatter". Kanskje noen fine kopper, fat eller en duk.

Stinn av pågangsmot og kontanter i lommeboka dro vi avgårde. På det første stedet var det bokstavelig talt bare "dritt". Det så ut som rester etter loppemarked, der de hadde samlet sammen restene ingen andre ville ha. Så avgårde til neste. Her var det ingen parkeringsplass å oppdrive. Deretter til et bruktmarked, men de hadde pakket sammen pga regnvær. 

Det var nok meningen at jeg ikke sulle få tak i noe i dag, så vi dro hjem. Jeg har jo samlet opp en del ting i skuffer og skap her hjemme også, og dette fant jeg frem da.Et gammelt "koppestell" som jeg arvet av en kusine da jeg var liten.


Se på denne søte lille kaffekannen og koppen. Full av detaljer og helt nydelig, spør du meg. Jeg elsket å leke med dette da jeg var liten.
På tide at dette kommer frem på utstilling igjen. Her har jeg satt noen av delene på et fat fra Lisbeth Dahl. Så må jeg bare finne en fin plass til det.
Og så må jeg ta frem den gamle symaskinen min igjen. Denne har vært i familien min fra jeg var liten. Vi hadde båt den gangen - en liten day-cruiser med kallesje. Denne gikk i stykker, og det kostet en formue å kjøpe en ny. Min far var en handy-man, så han tok affære. Kjøpte stoff for å sy kallesje. Men, vanlig symaskin taklet ikke det kraftige stoffet. Så han brukte denne gamle sveivemaskinen i stedet. Ikke verst!!


For de som har lest bloggen min siden begynnelsen, har kanskje sett at jeg har fått en ny header. Det er min yngste datter som har laget den. Hun har tatt bildene, redigert de i Photoshop og satt sammen til ny header. Takk til henne for hjelpen. Hun synes det er kjempegøy å ta bilder, og trengte litt trening til både det og *Photoshop" da hun også har dette som fag på skolen.

Ha en fortsatt god søndag!

Klem Maye


 

2 kommentarer:

 1. Hei på deg :))
  Så kjekt du la igjen kommentar og at du vil følge bloggen min :)Koselig
  Headeren din ble kjempefin ,godt å få hjelp.
  Det er masse å sette seg inni!
  Gleder meg å følge deg videre ♥

  Klemmer Bente

  SvarSlett
 2. Det koppestellet var nydelig :D
  Takk for koselig kommentar på bloggen min, la meg til som følger tilbake jeg ;)
  Ønsker deg en nydelig dag videre.
  Klem fra Renate

  SvarSlett